De Kamado Joe

De Kamado is houtskoolbarbecue die zeer veelzijdig ingezet kan worden. Bakken, braden, grillen, stoven, garen, koken en/of roken... Alles is mogelijk met slechts één toestel. De keramische kap is voorzien van een HDPE handvat en temperatuurmeter. Bovenaan op de kamado staat een luchtuitvoer regelaar. De onderzijde van de barbecue bevat een regelbare ventilatie opening voor ideale luchttoevoer- en temperatuurregeling.

Door het aanpassen van de luchtstroom ga je heel nauwkeurig de temperatuur binnen de kamado gaan regelen.

De kamado is afhankelijk van de gewenste temperatuur op zo'n 10 tot 15 minuten klaar om op te koken en is hittebestendig tot 1000 graden Celsius. De keramische behuizing zorgt voor een optimale controle van temperatuur en een geleidelijke warmteverdeling. Keramiek is weer- en windbestendig, het roest niet.

 

Een Kamado Joe komt volledig COMPLEET!

Kamado
Kamado is het Japanse woord voor “fornuis”. Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn, en sindsdien is deze barbecue geëvolueerd tot een culinaire alleskunner. Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen van de keramische schaal, blijven vleessappen als bij geen enkel andere houtskool barbecue behouden. Zo kan je, vanwege de precieze controle van de luchtstroom, naast grillen en roken ook denken aan het bakken van pizza’s en brood.

4 Formaten - Voor ieder wat wils!Wil je jouw Kamado Joe inbouwen in een buitenkeuken - Dan voorzien wij ook de 'STAND ALONE' modellen.

Deze modellen komen zonder onderstel en zijtafeltjes maar met alle voordelen van de Kamdado Joe!

Waarom Kamado Joe?!

De eerste vraag die iedereen zich eerst stelt: Wat is het verschil tussen een Big Green Egg en een Kamado Joe? Het verschil is groot!

 

Ontdek het hier:


www.kamadobelgium.be

pieter@kamadobelgium.be

bas@kamadobelgium.be

0496/27.37.61

 

BTW nummer: BE 0687.853.031